Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

Altijd de voordeligste in banden en velgen!

Voor de voordeligste banden en velgen bent u bij Bandenhandel Limburg aan het juiste adres.

 

Bij Bandenhandel Limburg vindt u banden, velgen en complete wielen voor landbouw voertuigen, trucks, personenwagens en bestelwagens. Wij bieden een wisselend assortiment, dus het kan voorkomen dat een artikel dat u eerder bij ons gekocht heeft niet meer op voorraad is.

Bent u op zoek naar een specifieke uitvoering, of heeft u een andere vraag voor ons?

Neem dan even contact met ons op.

0031 (0)6-11006078

Koop uw banden en velgen voordelig bij Banden Limburg

Banden, velgen en complete sets. Selecteer uw voertuig:

Trucks en trailers

Trucks en trailers

Industrie en grondverzet

Industrie en grondverzet

Landbouw voertuigen

Landbouw voertuigen

Personen en bestelwagens

Personen en bestelwagens

Welkom bij Bandenhandel Limburg

Bij ons kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte banden, velgen en complete sets voor verschillende voertuigen.

In ons assortiment vindt u o.a. banden voor landbouwvoertuigen, industrie en grondverzet, truck & trailer, personenwagens en bestelwagens. Door ons scherpe inkoopbeleid kunnen wij deze producten tegen zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Wij hanteren geen vast assortiment maar voegen frequent nieuwe producten toe aan deze website. Wilt u op de hoogte blijven? Bezoek dan regelmatig onze website of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Ga naar de gewenste categorie om het actuele assortiment te bekijken. Middels het bestelformulier kunt u uw bestelling plaatsen. Alle producten die op de website getoond worden, zijn direct uit voorraad leverbaar en af te halen (op afspraak) in een van onze centrale magazijnen. Tegen meerprijs kunnen wij uw bestelling ook versturen, prijs op aanvraag.  Betaling geschied contant  bij afhalen of vooraf overmaken.

Neem contact met ons op indien u nog vragen heeft, of op zoek bent naar een specifieke band, velg of set. Wij helpen u graag verder.